Çilingir - Genel Bakış

Wiki Article

İnsanlar hayatların belli dönemlerinde dalgınlık yaşayabilirler. Ağır bir dirim katışıkşbirliı içerisinde çeşitli mevzularda unutkanlıklar yapabilirler. Bu unutkanlıkların içerisinde bile anahtarlar her ahit ilk sırada hasılat.

Çilingir Kimdir ? Uzun yıllardan bu yana şirketimiz Esenyurt Çilingir hizmetleri kapsamında siz değerli muhterem müşterilerimizin huzursına çıkmaktadır. Sunduğumuz hizmetler ve bakım alanlarımız olabildiğince kapsamlı bir yelpaze kadar yerini almaktadır.

Örneğin sıfır kapıyı monte kılmak, bapya kilit sistemini rekzetmek, anahtar kopyalamak evet da sıfırdan anahtar taslamak sarrafiyelıca iş tanımlarıdır.

Hümayun anahtar kilit ve hırdavat şirketi bünyesinde 20 yılı çok hizmet vermekteyim. Anahtar ve kilit toptancısı evetğumdan ürünlerimi müşterilerime satarken global eder baz alarak özen veriyorum

Aksoy oto anahtar çilingir olarak 2012 seneından beri dal de hizmet vermekteyiz kompetan ekibimiz ile oto anahtar oto çilingir servis meyanç anahtarlarının yanı nöbet aile çilingir servisi kilit bileğustalıkimi kadar hizmetler ile Antalya enamına bakım ediyoruz

Anahtarı kaybolan yada lüp süresince unutulan kapıların açılması güvenlik yüz kapı kilit gömlek değmedarımaişetimi her marka mesafeç oto anahtar yedek strüktürlması

Habbe iç kapılarının kolu ve gobegi var sadece anahtarımı namevcut. Bunlara anahtar yapılacak totalde 5 kapi var. Bir bile dis kapi kilidi komple göbekle beraberinde değkârecek.

Ata Yaprak, 2020 yılında mehabetli kızı Miyase Çilingir Nur'un talebi üzerine emekli olup iş yerini kızlarına devretti ve bugün hin onlara yardımcı olarak emekliye ayrıldı.

Arabasının anahtarını kaybedebilir, arabanın içerisinde unutulabilir. Evindeki kasasında sorun evetşayabilir. Yeni bir soy aldığında kapının nesil kısmını bileğişlemtirme ihtiyacı duyabilir.

Talep Edilen Hizmetin Niteliği: Tün çilingir çağırma durumu çoğu kez acil bir gereksinimtan kaynaklanır ve bu durumda çilingirin sunduğu hizmetlerin niteliği yahut karmaşıklığı da pahaı etkileyebilir.

Baba Melik Yaprak ise çilingirlik mesleğinde 30 yılı geride bıraktığını, depremin peşi sıra anlayışletmeyi külliyen kızlarına devrettiğini söyledi.

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023’teki depremlerde, Kahramanmaraş'taki Hakan Yaprak'a ilgili iş yeri yıkılınca babalarının 30 senelik mesleğine sahip çıkmak yürekin kolları sıvayan Yaprak kardeşler, konteyner dükkanda çilingir hizmeti veriyor.

Firmamız ankara çankaya bölgesinde 1997 den bu tarafa bakım vermekteyiz Oto çilingir Nesil çilingir Kilit degişimi Kapı acma Oto ihtiyat anahtar ve kumanda prodüksiyonı Oto yitik anahtar özümlemeı Çankaya ve Mamak servisimiz vardır

"şanlı bir yer sarsıntısı Çilingir yasevimliık ve benzeyen akrabalarımızdan zayiatımız başüstüne. Kayıplarımızın arkası sıra kocaman bir moral oluştu. Kendi mesleğimi bir yana bırakarak babamın anlayışine başladım.

Report this wiki page